Fagklubben for pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere samt fagklubben for dagplejere inviterer til:
Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering med Rune Strøm
Mandag d 16 sept. I mødesalen hos FOA Aarhus kl. 19.00 – 21.OO

Rune Strøms foredrag giver os en positiv — og effektiv — tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i dagligdagen. Rune Strøm byder på konkrete redskaber, hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen.
Foredraget bygger på vellykket og gennemtestet praksiserfaring, med et solidt teoretisk grundlag. Gennem, "konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering" formidler Rune redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation. Indholdet bliver konkret præsenteret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag.
Med Rune Strøms foredrag får vi først og fremmest en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, alvor og et indblik i kommunikationens enorme kraft.
Hvad gør du med dit skrald og har du styr på din indre cola? Det er er nogle af emnerne I godt kan glæde jer til. Han er sjov, underholdende og en dygtig entertainer som har styr på sit kram. Rune Strøm er i øjenhøjde og hans billeder undervejs vil blive printet på nethinden.
Vi glæder os til en aften hvor vi mødes på tværs i den pædagogiske sektor.
Sidste tilmelding er den 2. september
tilmeld dig her


 
Klubben for dagplejere i Århus og Odder | FOA Århus | Christian X's Vej 56-58 | 8260 Viby J | Tlf. 4697 3220
Lav din egen hjemmeside med mono.net